Ibizáról üzent Kálmán Olga Habony Árpádnak

„Összefuthatunk valahol egy fagyizóban” – írta a műsorvezető.

MN
2017. 07. 14. 6:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyaralás közben, Facebookon reagált Kálmán Olga a kormányközeli oldalakon megjelent hírekre, melyek szerint elhagyja a Hír TV-t és a helyét Csintalan Sándor veszi át.

„Hahó, magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! Szóltam előre, hogy fölösleges hülyeségeket írni felmondásról, kirúgásról, nézettségről. Bár tudom, hogy ez utóbbi különösen fájhat a kenyéradóitoknak, nehéz megemészteni, hogy a Hír TV tájékoztat, nem agyatmos és még nézik is sokan, nagyon sokan. Szóval, szóljatok már a főnöknek (szerintem nem vagyunk cimbik vele itt a Facebookon, ezért nem látja – bár ki tudja....) hogy szívesen, válaszolok személyesen is, ha kérdése van” – írta a Hír TV műsorvezetője.

Kálmán Olga közvetlenül Habony Árpádnak is üzent. „Árpád! Itt vagyok én is Ibizán, ha van kérdés Egyenesen felteheted mielőtt bármit megíratsz. Igaz, mi nem a bulinegyedben vagyunk, és napközben ritkán érek rá, mert uno kártyázunk a férjemmel és a gyerekeinkkel, de összefuthatunk valahol egy fagyizóban” – fogalmazott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.