Belső vizsgálat indult Demcsák Zsuzsa interjúja miatt

Ennek lezárultáig a műsorvezető állítólag nem kerülhet képernyőre.

MN
2017. 09. 16. 8:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot Demcsák Zsuzsa Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel készített interjúja – írja a Blikk. A lap a csatorna sajtófőnökétől megtudta: a körülmények kapcsán belső vizsgálat indul. A Blikk információi szerint a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre.

Demcsák Zsuzsa a tervek szerint az Egyenes beszédben lett volna műsorvezető, ám csak azután születik végső döntés az ügyben, hogy Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről. Így biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd a műsor – teszi hozzá a lap.

Egyébként úgy tudják, Demcsák Zsuzsa a péntek reggeli Start című műsorban megjelent interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett – teszik hozzá.

Demcsák Zsuzsa az esetről a Borsnak azt mondta, az utóbbi időben sajnos nem alszik túl jól. „Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem” – fogalmazott a műsorvezető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.