Mészáros Lőrinc: A Hír TV egy rabszolgatartó társadalom

A felcsúti polgármester sajátos stílusban személyeskedett a tévé riporterével.

MN
2017. 09. 26. 17:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV riportere, Oroszi Babett Mészáros Lőrinccel forgatott Felcsúton a tévé Célpont című műsorának. A felcsúti polgármester először a tőle megszokott módon válaszolt a kérdésekre, amíg meg nem tudta, hogy a kérdező már nem az RTL Klubnál dolgozik.

Ezután elkezdett személyeskedni a riporterrel, hogy biztosan azért váltott munkahelyet, mert kirúgták, majd egy úgy általában nehezen értelmezhető oltással zárta le a beszélgetést:

„Ja, a Hír TV-től? Akkor csak azt kell mondjam önnek, hogy önt tulajdonképpen kitették az RTL Klubból, és elment egy rabszolgatartó társadalomhoz, a Hír TV-hez. Köszönöm szépen.”

 

Mészáros hétfőn még közlékenyebb volt a Hír TV-vel, arról beszélt a csatorna riporterének, hogy nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni, ezért 2019 után, polgármesteri mandátumának lejártával nem tervezi, hogy újraindul a településvezetői címért. A felcsúti taopénzekkel kapcsolatos kérdésre is válaszolt.

Az, hogy milyen témák hozták ki a béketűréséből Mészáros Lőrincet, péntek este a Célpontban kiderül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.