A verés után az Indexnél hirdet a KFC

Közfelháborodást váltott ki, hogy egy KFC-ben megverték az Index újságíróját. Az étteremlánc most fő helyen reklámozhat a portálon.

Koncz Tamás
2017. 10. 24. 9:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keddi kosár akcióját hirdeti az Index felületén a KFC gyorsétteremlánc: a hírnek ezúttal nemcsak a csirkecombok fűszerezése ad pikantériát, hanem az, hogy nyolc nappal ezelőtt éppen egy fővárosi, Király utcai KFC előtt verték meg a lap egyik újságíróját, Szabó Zoltánt.

Mint arról portálunk is beszámolt, a helyi biztonsági őr a kiszolgálásról szóló éttermi vita után bántalmazta a magát egyébként „a KFC önkéntes PR-osaként” jellemző Szabót, az esetről pedig videó is készült.

Az ügy kirobbanása után az étteremlánc minden szükséges válaszlépést megtett:  bocsánatot kért a sértettől, kirúgta a biztonsági őrt, és szerződést bontott a férfit foglalkoztató furcsa céggel –  sőt a megbékélés jegyében félmillió forintot adott az újságíró által megjelölt karitatív szervezetnek.

Úgy tűnik, a KFC-konfliktus végleg rendeződött az Index szempontjából.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.