Letiltatta egy blog logóját Kövér László hivatala

Nem jeleníthetik meg az Országház épületét.

MN
2017. 10. 12. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Le kell vennie logójából az Országház épületét az Egy Nap a Városban blognak: a Kossuth tér újjáépítésével született párhuzamosan döntés arról, hogy az ország emblematikus épületének ábrázolása csak szigorú keretek között valósulhasson meg. Az épület és mindenféle képi megjelenítése turisztikai, idegenforgalmi célból, továbbá hírszolgáltatási, oktatási, művészeti, kulturális és tudományos tevékenység során szabadon használható, de minden egyéb esetben előzetes hozzájárulás szükséges a használatához – írja a blog, hozzátéve: úgy tűnik, a hivatal ügyvédei most sorra megkeresnek mindenkit, akik az Országházat valamilyen módon logóban ábrázolják, és felszólítják őket, hogy ezt hagyják abba.

A helyzet további megoldásáig a logót tehát lecserélik, abban bízva, hogy idővel mégis sikerül meggyőzniük a hivatalt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.