Újra a megszüntetett Népszabadság újságíróinak cikkeivel jelenik meg a Fedél Nélkül

A lap október 19-én, csütörtökön kerül utcára.

MN
2017. 10. 18. 18:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén október 19-én, csütörtökön kerül utcára a „népszabis” Fedél Nélkül. A Népszabi Szerkesztőség nevű Facebook-oldalon azt írják, a lap délelőttől vásárolható.

„Az otthontalanok lapja a múlt évben befogadott minket, amikor a Népszabadság bezárása után lap nélkül maradtunk, mi meg úgy döntöttünk, az idén is megpróbáljuk segíteni a hajléktalanokat. Ezért a Népszabadság emblematikus szerzőinek, fotósainak cikkeivel, képeivel az idén is jelentkezik a különkiadás, amelynek extra költségeit a Népszabadság Egyesület és az egykori lap kollektívája állta, míg az összes bevétel az árusoknál marad” – írták. A bejegyzésben mindenkit arra kérnek, segítse a hajléktalanokat azzal, hogy vásárol a Fedél Nélkül friss számából.

„Hogy újra nagyon sok fogyjon el a lapból, könnyebbé tegyük az őszt a nincsteleneknek, gondoskodjunk arról is, hogy minél több emberhez jusson el a hír, hogy a Fedél Nélkül különleges számának megvásárlásával segíthet az otthontalanoknak, miközben mellékesen még a Népszabadság tavalyi lemészárlására is emlékeztethet” – fűzték hozzá.

Tavaly október 20-án egyébként tizenkétezer példányban jelent meg a Fedél Nélkül azon száma, amely tizenkét oldalas mellékletben közölte a Népszabadság szerzőinek írásait. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.