Bakival számolta föl a függetlenség látszatát a TV2

Andy Vajna televíziója banális hibával oszlatta szét az objektivitás maradékát is.

MN
2017. 12. 01. 17:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Facebook-oldalán adta hírül a Jobbik, hogy a TV2 csúnyán lebuktatta magát egy, a párt sajtóosztályának írt levélben, mivel a csatorna egy visszaigazoló e-mailhez címzettként csatolta a Fidesz sajtóosztályát is.

„A megszokott módon jelezték a csatornától, hogy részt kívánnak venni a sajtótájékoztatónkon, ebben eddig nem is lenne semmi érdekes. Amin viszont elcsúsztak, hogy nem titkos másoltba címezték be a Fideszt, akiknek vélhetően el akartak büszkélkedni azzal, hogy szolgalelkűen teljesítik a rájuk bízott feladatot” – írt a hibáról a Jobbik a Facebook-oldalán.

Ami a TV2-t illeti, nemigen magyarázható sem újságírói gyakorlattal vagy szerkesztői megfontolással, hogy miért küldenek másolatot a kormánypártnak egy efféle levélről, tévedésről pedig nemigen lehet szó, mivel a másolatot még a Fidesz-frakció sajtósai is megkapták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.