Pert nyert a Jobbik a kormányközeli portál ellen

A Pestisrácok.hu valótlanságot állított a párt tapolcai országgyűlési képviselőjéről.

MN
2017. 12. 18. 15:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyreigazítás közlésére és a perköltség megfizetésére kötelezte elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék a kormányközeli Pestisrácok.hu nevű oldalt, miután Rig Lajos, a Jobbik tapolcai országgyűlési képviselője feljelentette a portált, amiért az valótlanságokat állított a politikusról – derült ki a Jobbik közleményéből.

Az ellenzéki párt emlékeztetett arra, hogy „a közpénzekkel busásan kitömött fideszes lakájportál” korábban azt írta, Rig Lajos pünkösdkor Badacsonyban ittasan botrányt okozott, és ezért a biztonsági őröknek kellett megfékezniük.

A közleményben az áll, a kormányközeli Pesti Srácoknak fél éve volt arra, hogy bármit is bizonyítson állításaiból, de „ahogyan a kormány médiacsatlósainak szinte soha, neki sem sikerült ez most sem”.

„A Jobbik pedig csak remélni tudja, hogy legalább most majd önként eleget tesznek a bíróság által előírtaknak, és nem kell újra végrehajtási eljárást is indítani ellenük, hogy legalább így elismerjék az újabb hazugságukat” – tették hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.