Kúria: Jobbikos képviselőket is be kell hívnia a TV2-nek

Pénzbüntetés megfizetésére is kötelezték a csatornát.

MN
2018. 03. 29. 14:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TV2 reggeli műsorainak nagy részében „leginkább a Jobbikról hazudoztak a meghívottak”, a párt képviselőit azonban nem hívták be, hogy cáfolhassák a hazugságokat – írja közleményben a Jobbik. A párt hozzátette: a műsorokba kizárólag a kormány embereit hívták be, akik élő adásban mondták fel a kormánypropagandát.

A közlemény szerint a Nemzeti Választási Bizottság megállapította a jogsértést, és kötelezte a TV2-t annak abbahagyására, valamint 6 210 000 forintnyi büntetés megfizetésére.

„Andy Vajna tévéje fellebbezett a Kúriánál, sőt még azt is képes volt hazudni a bíróságnak, hogy ő hívta a képviselőket, csak nem fogadták el a meghívást” – közölték, hozzátéve, hogy a Kúria helybenhagyta az NVB döntését, így a TV2 reggeli műsorában hamarosan jobbikos képviselőkkel is találkozhatnak a választók.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.