Három napig nem vették észre a börtöncellában ragadt takarítónőt

Felhívni sem tudott senkit segítségért, mert a telefonját az autójában hagyta.

Magyar Nemzet
Forrás: FOX352023. 02. 06. 17:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Munkája végzése közben zárta magára véletlenül az egyik cellát egy 72 éves takarítónő az Orange megyei törvényszéken még január 27-én, péntek délután

tájékoztat a FOX35.

Mivel a törvényszék hétvégén zárva volt, ezért senkinek nem tűnt fel, hogy a 23. emeleti cellában ragadt a szerencsétlenül járt takarítónő étel és az inzulinja nélkül.

Felhívni sem tudott senkit segítségért, mert a telefonját az autójában hagyta, így kopogással próbált jelezni, de azt sem hallották meg.

A nőt hétfőn kora reggel találták meg a cella előtt hagyott takarítókocsijával együtt. Az egyelőre kérdéses, hogy az intézmény biztonsági személyzete miért nem talált rá hamarabb, ugyanis arra is kellett volna járőrözniük a hétvégén.

Szerencsésnek mondható, hogy a cellában legalább a vízellátás biztosítva volt, amelynek köszönhetően nem kellett kórházba szállítani a takarítónőt, amikor megtalálták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.