Öt napig nem vették észre a kórházi hullát

A kórházi pletykák szerint egy hajléktalan lett öngyilkos az újszülöttosztály melletti mosdóban.

MNO
2016. 11. 29. 10:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napokig hevert észrevétlenül egy holttest a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet kilencedik emeleti mosdójában, a csecsemő- és koraszülöttrészleg szomszédságában – írta meg a Blikk. Érdeklődésére, hogy miként fordulhatott ez elő, illetve hány napig hevert a holttest a mosdóban, a lap nem kapott választ a kórháztól. Az intézmény csak ugyanazt ismételte, amit a kórházat felügyelő Állami Egészségügyi Ellátó Központ: „A Jahn Ferenc-kórház mosdójában történt halálesettel összefüggésben a folyamatban lévő rendőrségi vizsgálat lezárásáig nem áll módunkban nyilatkozni.”

A Blikk közölte, a hulla egy olyan mosdóban hevert, ahonna­n a látogatók a csecsem­ő- és a koraszülöttrészleg újszülött babáival és a frissen szült nőkkel érintkezhettek. A kórházi pletyka szerint egy hajléktalan lett öngyilkos.

A rendőrség viszont azt közölte, nincs ilyen vizsgálat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, Csécsi Soma azt mondta, a haláleset nem minősül rendkívülinek, mert nem történt bűncselekmény. A hivatalos tájékoztatás szerint a kórház mosdójában egy látogató természetes halállal halt meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.