Napi terror 03.29.

2019. 03. 29. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Van egy újabb tanú Belgiumban, aki látta a szíriai Homsznál, hogy Hasszán F. irányította a lefejezéseket. A szír férfi azonosítása után először fogtak el Európában nem európai származású ISIS-középvezetőt, aki a görög titkosszolgálatnak pénzért adhatott információkat az embercsempészetről. Szakértők szerint a közel-keleti terroristák kegyetlenebbek és kiképzettebbek, mint az Európában születettek.
  • A görög titkosszolgálat leszögezi: az alapos és folyamatos ellenőrzés ellenére semmi sem utal arra, hogy Hasszán Farhud részt vett a terrorista cselekményekben, és a görög szolgálat eddig más nemzetközi szolgálattól nem kapott olyan információt, amely összeköti a szír férfit az Iszlám Állammal.
  • Tálib lázadók rendőrségi ellenőrzőpontokat támadtak meg két afgán tartományban péntekre virradóra, az összecsapásokban legalább huszonnégyen meghaltak – közölték helyi tisztségviselők pénteken.
  • Fotó: MTI

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.