Napi terror 05.08.

2019. 05. 08. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Pokolgépes merényletet követtek el szerdán a pakisztáni Lahor városban egy szúfi szentélynél, biztonsági őrök közelében, a robbanásnak legkevesebb három halálos áldozata és 15 sebesültje van – közölték hivatalosan.
  • Elfogták a magát Iszlám Államnak (IÁ) nevező terrorszervezet nyolc feltételezett támogatóját szerdán a németországi Oberhausenben.
  • Autóba rejtett pokolgép robbant fel egy nemzetközi segélyszervezet irodája előtt az afgán fővárosban, a merényletnek több sebesültje van. A belügyminisztérium közlése szerint tűzharc bontakozott ki a biztonsági erők és a fegyveresek közt. Később a kormányellenes, szélsőséges tálibok jelentkeztek elkövetőként.
  • Fotó: MTI/EPA/Hedajatullah Amid

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.