Napi terror 11.13.

2019. 11. 13. 23:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Tagadja bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi. Haszan F. büntetőpere – szigorú biztonsági intézkedések közepette – kezdődött meg a Fővárosi Törvényszéken. A Fidesz szerint a bevándorláspártiak miatt több ezer Haszán F.-hez hasonló terrorista jutott be Európába.
  • Legkevesebb hét ember meghalt, hét másik megsebesült szerdán az afgán főváros, Kabul egyik negyedében történt terrorista merényletben – közölte a helyi belügyminisztérium szóvivője.
  • Süleyman Soylu török belügyminiszter azt mondta, hogy Németország és Hollandia vissza fogja fogadni azokat a dzsihadista állampolgárait, illetve családtagjaikat, akiket Törökország kitoloncol – írta az Anadolu török állami hírügynökség.
  • Öngyilkos merénylő robbantotta fel magát az indonéziai Szumátra szigetén fekvő Medan városának rendőrkapitányságánál, több rendőr megsebesült, de csak a támadó vesztette életét – jelentette a helyi sajtó.
  • Haszan F-nek a bírótól kellett megtudnia, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés
    Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.