Poszt-Covid helyzetjelentés a jegybankelnök tollából

Új tartalommal találkozhatnak a Magyar Nemzet online olvasói hétfőtől: a heti rendszerességgel, minden hétfőn délben jelentkező rovat szerzője Matolcsy György. A jegybankelnök a PC19 (Poszt-Covid 19) címmel indítandó sorozatban aktuális gazdaságpolitikai, gazdaságelméleti és geopolitikai kérdéseket jár körbe, a tőle megszokott egyedi látásmóddal.

Magyar Nemzet
2021. 06. 20. 19:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egykori gazdasági, majd később nemzetgazdasági miniszter, aki 2013 óta tölti be a Magyar Nemzeti Bank elnöki tisztségét, számos könyv szerzője. Ezek közé tartozik többek között a 2008-ban megjelent Éllovasból sereghajtó – Elveszett évek krónikája vagy 2015-ben Egyensúly és növekedés címmel a Magyar Nemzeti Bank által indított sorozat kötete, illetve a tavaly megjelent, Sereghajtóból újra éllovas című könyvek.

A Pallas Athéné könyvkiadó gondozásában tavaly jelent meg az Amerikai Birodalom vs. Európai Álom. Az euró kudarca című kötete. Az elmúlt években már számos nagy jelentőségű írásának adott helyet a Magyar Nemzet.

A Magyar Nemzeti Bank elnökének összes írása a magyarnemzet.hu/rovat/PC19 oldalon olvasható.

A borítóképen a szerző, Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.