időjárás 6°C Andor , András 2023. november 30.
logo

Tiszta, világos üzenet a migránsoknak

Csépányi Balázs
2020.03.03. 16:14
Tiszta, világos üzenet a migránsoknak

Golyó (is) várhatja őket a lengyel határon.

A szókimondó stílusáról híres Dominik Tarczyński európai parlamenti képviselő a lengyel Jog és Igazságosság politikusa ezúttal is megmutatta mi a tiszta, világos beszéd a migrációval kapcsolatban.

A The Christians for Truth portálnak azt nyilatkozta, hogy Lengyelország egyszer már megmentette Európát a török inváziótól a 17. században, de könnyen elképzelhető, hogy a következő években ismét meg kell ezt tennie.

És üzent az illegális migránsoknak is, világossá téve, hogy ha nem akarják, hogy visszaszorítsák, letartóztassák, vagy lőjenek rájuk ne érkezzenek a lengyel határra.

A bevándorlásellenes politikus a Magyar Nemzetnek is nyilatkozott:

„- A magyarok és a lengyelek egymás testvérei. De nem csak két országról beszélek, vannak még barátaink Európában. Fontos hangsúlyoznom, hogy az EU megváltoztatásáról, semmiképp sem az elhagyásáról beszélek. A józan eszünkre kell hallgatnunk, és vissza kell térnünk a keresztény gyökerekhez!” – fogalmazott a bevándorlás ellenes politikus.

A brüsszeli migránssimogató, Soros zsebéből kurjongató balliberális elittel ellentétben Tarczyński tiszta vizet öntött a pohárba.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.