idezojelek

Márki-Zay, a futóbolond

Itt tartunk. Ez az alak számontartja, számolja, listázza a homoszexuálisokat.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2021. 10. 09. 14:31
Fotó: Mate Krisztian

A magas, vékony srác tehát orbitálisat bukott, hagyjuk most őt magára, hadd nyalogassa sebeit, hadd züllessze tovább Budapestet (havi egymillióért), ha már a választók ezt óhajtották. Visszalépésével viszont teret nyitott, esélyt teremtett egy olyan figurának, Márki-Zay Péternek, akivel foglalkoznunk kell. Jellemeznünk viszont már nem szükséges. Azért nem, mert megtette ezt helyettünk valaki más, a libás miniszterelnök egykori pénzügyminisztere: Oszkó Péter.

Oszkó szó szerint a következőket mondta: „felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad. Az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy ez az ember nem hogy ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért”.

S nemhogy versenghet, de az előválasztási döntő résztvevője lett! Egy futóbolond!

Oszkó ezúttal nagyon betalált. Ennél plasztikusabban nehéz lenne jellemezni ezt az Amerikából szalajtott, ott feltehetően kiképzett-beütött, mániákus embert. No nem mintha a többi indulótól el lennénk ragadtatva. Különösen a döntő másik résztvevőjétől, aki egy kommunista tömeggyilkos unokája és egy szadista szemkilövető neje egy személyben. Dobrev rettentően gonosz helytartó lenne, de a szó orvosi értelmében talán nem őrült.

Márki-Zayról viszont itt van a „szakvélemény”, amit egy rendkívül progresszív, rendkívül európai és rendkívül balliberális szaktekintély állított ki. „Futóbolond”.

Hajlamos vagyok igazat adni Oszkónak. Javaslom a kedves olvasóknak, nézzegessenek fényképeket, videóbejátszásokat Márki-Zay Péterről! (Ne most, ezen a szép, napsütéses hétvégén, hanem amikor tényleg nincs jobb dolguk.) És figyeljék a szemét! Magam, mindenféle harag és részrehajlás nélkül, botcsinálta pszichiáterként arra jutottam: ennek biza a szeme sem áll jól. Valami nem kerek nála. Ez amolyan megérzésféle.

Amúgy maga Márki-Zay ismerte be egy lapinterjúban, hogy időnként jól megveri a gyerekeit, és szerinte ez így teljesen rendjén való. Éppen csak azt nem tette hozzá, hogy másoknak is ugyanezt javasolja. Egyelőre arról nem nyilatkozott, az asszonyt is elkalapálja-e időnként.

Azt viszont közölte, hogy szerinte a Fidesz tele van melegekkel. Mint fogalmazott: „Bár tudom, kik a melegek, tudom, ki a fiúbarátja az egyiknek, például, a kormányban, az egyik legfontosabb miniszternek a fiúbarátjának a nevét is ismerem, én nem fogom ezt nyilvánosságra hozni. Anonim módon elmondhatom, hogy az egyik legfontosabb és leghomofóbabb kereszténydemokrata politikus meleg.”

Itt tartunk. Ez az alak számontartja, számolja, listázza a homoszexuálisokat. Mindenkiről tudja vagy legalábbis tudni véli, mit csinál a hálószobájában. Talán erre gerjed, vagy tudom is én.

Oszkónak tökéletesen igaza volt. Ez egy tőrőlmetszett futóbolond.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.