időjárás °C Miklós 2021. December 6.
logo

Fekete-Győr kipukkasztott egy ellenzéki kamulufit

Csépányi Balázs
2021.11.18. 09:45 2021.11.18. 09:54
Fekete-Győr kipukkasztott egy ellenzéki kamulufit

Ezt már fújhatják!

Fekete-Győr András a Momentum gyakorlatilag megbukott elnöke ismét hatalmas balgaságot mondott. Facebook-posztban reagált a hétvégi kongresszuson elhangzott miniszterelnöki beszédre. Azt megszokhattuk, hogy az ellenzék egyik leghangosabban ismételgetett mantrája az úgynevezett „bezzeg Románia” klisé, amit igyekeznek mindig napirendre futtatni. Ezért nyúlt Fekete-Győr is ehhez a témához, túl azon, hogy ő bensőséges, jó viszonyt ápol egy liberális romániai párttal, a USR-PLUS-al.

Többek közt az alábbiakat posztolta:

„ (…) Már rég nem arról kellene beszélni, hogy Magyarország felléphet a fejlett országok közé. Hiszen már Románia is túlmutat rajtunk. Sokkal dinamikusabb fejlődésen ment keresztül, mint Magyarország, ahol a sikerkommunikáció ellenére a Fidesznek nem sikerült élnie a történelmi lehetőséggel, hogy érdemben jobbá tegyék a magyar emberek életét. Ebből is látszik, hogy sürgős változásra van szükség, ehhez pedig kormányváltás kell!”

Fekete-Győr András, úgy tűnik, mindig ráérez arra, amikor pont nincs helye az ilyen összehasonlítgatásnak. Tombol a koronavírus-járvány negyedik hulláma, és Romániában különösen súlyos a helyzet.

Keleti szomszédunk nemzetközi segítséget kért a járvány kezelésében, mert a kórházainak intenzív ellátást biztosító ágyai sorra megteltek. Magyarország természetesen segítségére sietett Romániának ebben a súlyos helyzetben.

Korábban lélegeztetőgépeket és favipiravir hatóanyagú gyógyszert küldtünk, októberben pedig 50 covidos beteget vettünk át  intenzív ellátásra a szegedi és a debreceni klinikákra. Tehát mi, a Fekete-Győr által degradált, lefitymált ország olyan helyzetben vagyunk, hogy segíteni tudtunk az általa felmagasztalt Romániának.

Természetesen Magyarország örömmel és tiszta szívvel segít minden rászoruló országnak. Ezt a segítségnyújtást azért tudtuk megtenni, mert hazánk nagyon jól kezelte a járványhelyzetet, és a Momentum elnökének igaztalan, hamis látszatot keltő véleményével szemben igenis erős gazdasággal rendelkezik. Tehát Fekete-Győr ezzel a félresikerült posztjával újabb ellenzéki kamulufit pukkasztott ki.

Köszönjük András!

Borítókép: Fekete-Győr András, a Momentum elnöke beszédet mond a Momentum Harcra Magyar! Tüntetés a jövőnkért! címmel szervezett tüntetésén a Kodály köröndön 2018. május 1-jén (Fotó: MTI /Balogh Zoltán  )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!