időjárás 33°C Kornél, Soma 2022. július 3.
logo

Szellő elvtárs ismét gúnyt űzött a nemzeti oldalból

Csépányi Balázs
2022.06.23. 16:55
Szellő elvtárs ismét gúnyt űzött a nemzeti oldalból

Az RTL Klub híradósa igyekszik megdolgozni a pénzéért.

Szellő István ismét hozta a formáját. Ezúttal az ispán és a vármegye intézménye bevezetésének tervén gúnyolódott. A szerda esti adás végén a következőket mondta: – Tekintetes asszonnyal mára búcsúzunk innen a székesfővárosból, este Rábai uram várja önöket

Ezt a viccesnek szánt megjegyzést nem egy show-műsorban vagy kabaréjelenetben sütötte el, hanem egy magát hitelesnek, objektívnek és elfogulatlannak tartó tévécsatorna hírműsorában, ami komolyan megkérdőjelezi magának az RTL Klub híradójának a komolyságát is. Ráadásul ez már nem az első kirohanása volt Szellőnek. Még márciusban, a kampány során azon élcelődött, hogy a konkurens tévécsatorna, a TV2 népszerű műsorvezetői szavazásra és közös kiállásra buzdítottak a béke mellett, nem rejtve véka alá azt sem, hogy a kormányoldalt fogják támogatni szavazatukkal a közelgő választáson. Marsi Anikótól Istenes Lászlóig, Szebeni Istvántól Gönczi Gáborig mind hitet tettek Orbán Viktor politikája mellett, és ezt büszkén merték vállalni.  
Na ez kiverte a biztosítékot Szellőnél, és kikérte magának azzal a megmosolyogtató mondattal: – Újságíró vagyok, nem propagandista.

Mondta ezt egy olyan televízió híradójában, ahol szinte folyamatos a kormányoldal lejáratása. A vármegyéken való viccelődés annak fényében különösen gyomorforgató, hogy Szellő elvtárs akkor még véletlenül sem humorizált, amikor Karácsony Gergely felvetette, hogy nevezzenek el közterületet Horn Gyuláról. Úgy látszik, csak az szúrja a szemét, ha valamilyen, a nemzeti oldalnak fontos téma kerül terítékre.

De ezt már megszokhattuk tőlük. Hiszen ők a bosszú népe, ahogy Ákos énekli nagyszerű, örök érvényű dalában:

„A bosszú népe
Úgy tenne jégre,
Hogy ne is vedd észre,
Hogy elpusztít
A lélek üressége,
A mérce kettőssége,
Egy bosszúálló isten
Torzult tükörképe.
E szorgos nép, ha perbe fog,
Téged elevenen tűzre dob,
A harag réme, a béke vége,
Tombol a bosszú népe.”

És ezt hétről hétre be is bizonyítják. Semmit sem tanultak a sorozatos választási kudarcokból, mert félrevezeti őket az önfényezés és a fortyogó gyűlölet. 
Szellő elvtárs pedig csak jó katonaként kiszolgálja gazdáit. Szégyen!

Borítókép: Szellő István és Erős Antónia az RTL Klub egyik híradójában (Forrás: RTL Klub Híradó, képernyőfotó)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.