idezojelek

Szégyenfal: Bangóné, Márki-Zay és Magyar Péter

Bővült az erkölcsi hullák díszes társasága.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Havran Zoltán

Emberi méltóságában sértett meg több millió embert Magyar Péter. A dollárbaloldal új figurája átlépte azt a képzeletbeli határvolnalat, amit ha átlép egy ember, akkor számára többé nincs visszaút. Soha nem lehet megbecsült, komolyan vehető politikus, kiiratkozik ebből a ligából örökre.  Magyar a tiszaföldvári fórumán a következőt mondta:

„Mostanában már ciki fideszesnek lenni, kihaló állatfajta.”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hallottunk már hasonlót. Előbb a szocialista Bangóné szájából, amikor élő adásban patkányozta le a Fidesz szavazókat, majd Márki-Zay Pétertől is, aki trágyával etetett gombáknak nevezte azokat, aki a kormánypártra szavaznak.

Ma már Bangóné sehol sincs és a bukott miniszteterelnök-jelölt, Márki-Zay is szélsebesen rohan a végállomás, a történelem szemétdombja felé. Nem nehéz kitalálni, hogy ez a sors vár Magyar Péterre is.

Soha ne becsüld le és tiszteld az ellenfeledet. 

Ez az alap, egy erkölcsi minimum, a sportban, a politikában és az élet minden területén. Aki ezt nem tartja be az kiiratkozik a tisztességes emberek közül és az erkölcsi hullák díszes társaságához csatlakozik.

A Bangóné és Márki-Zay nevét tartalmazó szégyenfalra immár egy új név került, méghozzá skarlát betűvel, a baloldal új figurájáé, Magyar Péteré.

„Az idő igaz, s eldönti, ami nem az.”

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.