A játékvezetőnek köszönheti esélyét a Fradi a rivális edző szerint

Miután a Puskás Akadémia az utolsó pillanatban elbukta a győzelmet a Fehérvár ellen, a Ferencváros már a 29. fordulóban a labdarúgó NB I bajnoka lehet. Hornyák Zsolt, a felcsúti vezetőedző a játékvezetőt okolta az elmaradt sikerért.

Magyar Nemzet
2022. 04. 24. 10:07
Hornyák Zsolt Puskás Akadémia
Gyirmót 20210829 labdarúgás NB1 NBII Gyirmót PAFC Puskás Akadémia Foto: földi imre Nemzeti Sport HORNYÁK ZSOLT Fotó: Nemzeti Sport/Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a rendes játékidő végén még vezetett a Mol Fehérvár otthonában, végül zsinórban ötödik bajnokiján is csak egy pontot szerzett a Puskás Akadémia. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a Ferencváros vasárnap matematikailag is bebiztosíthatja idei bajnoki címét, ha legyőzi az Újpestet.

A felcsútiak vezetőedzője, Hornyák Zsolt szerint nem lenne meg ez az esélye a Fradinak, ha jobb lett volna a játékvezetés a Fejér megyei rangadón.

– Egyértelműen jobb csapat voltunk a mai meccsen. Az elején hibáztunk, ennek eredményeképp hátrányba kerültünk. A második félidőt azonban mi domináltuk. Nagy kár, hogy nem rúgtuk be a harmadik gólt.

A játékkal teljesen meg vagyok elégedve, bár a játékvezetéssel nem feltétlenül értettem egyet. Úgy érzem, kompenzálva volt a mérkőzés.

Csalódott vagyok, hiszen meg kellett volna nyernünk ezt a találkozót. Mindig fájó, ha egy csapat a hosszabbításban kap gólt – mondta Hornyák.

Köszönjük válaszát!

Ön szerint ki nyeri a vasárnapi derbit?

  • 78%
  • 11%
  • 11%

Kollégája, Michael Boris csak saját csapata hibái miatt kesergett a lefújás után.

– Úgy érzem, jól kezdtük a mérkőzést, ettől függetlenül az első kapott gólunkat egy megengedhetetlen hiba előzte meg. A második kapott gólunk is labdavesztést követően történt. Ilyen esetben mindenképpen vissza kell zárnunk, és jobban védekeznünk. Ez zsinórban az ötödik veretlen mérkőzésünk, célunk pedig továbbra is a negyedik hely elérése. Ennek fényében szeretnénk pontot szerezni Debrecenben.

Borítókép: Hornyák Zsolt nem volt elégedett a játékvezetéssel (Fotó: Nemzeti Sport/Földi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.