Részegen nőket fogdosott Kyle Walker, a Manchester City sztárja

Kyle Walker botrányától hangos az angol sajtó. A Manchester City sztárja részegen bulizott egy bárban, s közben a társaságában lévő nőket fogdosta. Az eset azért kínos, mert Walker nős, felesége és négy gyereke van. Közszeméremsértés miatt eljárás indulhat ellene.

Magyar Nemzet
2023. 03. 08. 10:20
RB Leipzig v Manchester City: Round of 16 Leg One - UEFA Champions League
LEIPZIG, GERMANY - FEBRUARY 22: Kyle Walker of Manchester City Looks on after the UEFA Champions League round of 16 leg one match between RB Leipzig and Manchester City at Red Bull Arena on February 22, 2023 in Leipzig, Germany. (Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images) Fotó: Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester City szombaton 2-0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet, ami után Pep Guardiola, a csapat vezetőedzője két szabadnapot adott a játékosainak.

– Két szabadnap otthon. Nem akarom látni őket, ők sem engem – mondta Guardiola.

Kyle Walker, a csapat kemény kötésű jobbhátvédje maximálisan kihasználta a szabadságot. Igaz, nem otthon, a családja körében. A The Sun című angol lap videófelvétellel alátámasztott terjedelmes cikkben számol be arról, hogy Walker vasárnap este otromba bulit csapott. 

E szerint a heti 150 000 fontot kereső játékos vasárnap két szőke nővel és férfi haverjaival láthatóan ittas állapotban érkezett meg egy manchesteri bárba, ahol másfél órán át folytatta az ivászatot, s kihívóan táncolt hölgy ismerőseivel. A felvételen az is látható, hogy Walker, aki pufikabátot és sapkát visel, már bizonytalanul áll a lábán. Egyszer csak a bejárathoz tántorog az egyik nővel, majd hátulról annak melleit tapogatva öleli át, közben letolja a melegítóalsóját, mit sem törődve a bárban mulató többi emberrel. A társaságában lévő két nő közül az egyik sikoltozik és mutogat, miközben ő az egyik haverjával nevetgél. Walker ezután, mint aki jól végezte a dolgát, kortyol egyet a söréből, és folytatja a kihívó táncát. Néhány perc múlva egy másik nővel ugyanezt játssza el. 

Kyle Walker a társaságával este hét körül hagyta el a szórakozóhelyet, de elfelejtett fizetni. Az egyik pincér ment a futballista után, aki azonban annyira részeg volt, hogy nem tudott fizetni a terminálon, az egyik barátja ment vissza a bárba rendezni a számlát.

England v Croatia: Semi Final - 2018 FIFA World Cup Russia
Kyle Walker a felesége, Annie Kilner és két fiuk társaságában. Fotó: Shaun Botterill/Getty Images

Walker viselkedése több okból is kifogásolható. A magatartás egyfelől közszeméremsértés, másfelől a futballista házas és négy gyermeke van. Igaz, a feleségével (Annie Kilner), akit csak tavaly vett el, viharos a kapcsolata, Walkert már többször kapták hasonló kihágáson.

Annie Kilner Kyle Walker tiniszerelme, a párnak három gyermeke van. Kilner korábban már kétszer kiadta a futballsztár útját, mert többször is járt már más nőkkel a tilosban, sőt az egyik kedvesének gyereke is született tőle. Annie Kilner mégis visszafogadta őt, s Walker egy 250 ezer font értékű gyűrű kíséretében tavaly megkérte a kezét, novemberben pedig összeházasodtak.

A közelmúltban Dani Alves ennél is kínosabb helyzetbe került, őt nemi erőszakkal vádolják. Asraf Hakimi ellen is rendőrségi nyomozás indult, miután a felesége és gyerekei távollétében egy ifjú hölgyet a lakásába invitált, és erőszakoskodott vele.

Ha bűnösnek találják, Walkert akár szabadságvesztéssel is sújthatják, s komoly pénzbírságot is kaphat.

Borítókép: Kyle Walker ismét bizonyította, hogy nagy természetű futballista (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.