A Real Madrid és a Barcelona is örömhírt jelentett be

Hétfőn mindkét spanyol óriás jó hírt jelentett be hivatalos felületein. A Real Madrid középpályáját újabb egy évig erősíti Luka Modric, a Barcelona a sejtéseknek megfelelően Ilkay Gündogan megszerzésével erősített, aki ingyen érkezett a Bajnokok Ligája-győztes Manchester Citytől.

Magyar Nemzet
2023. 06. 26. 13:28
Luka Modric fáradhatatlan
MADRID, SPAIN - MARCH 15: Luka Modric of Real Madrid running during the UEFA Champions League round of 16 leg two match between Real Madrid and Liverpool FC at Estadio Santiago Bernabeu on March 15, 2023 in Madrid, Spain. (Photo by Will Palmer/Sportsphoto/Allstar via Getty Images) Fotó: Allstar via Getty Images/Will Palmer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem marad Aranylabda-birtokos nélkül a Real Madrid. Bár elhagyta az együttest, korábbi cikkünknek megfelelően szerződést hosszabbított a királyi gárdával. A horvát középpályás a Real Madrid hivatalos kommunikációja alapján újabb egy évre írt alá a klubhoz, amelyet 2012 óta erősít.

A következő idényben a középpálya szempontjából Carlo Ancelottinak leginkább amiatt főhet majd a feje, hogy miként biztosítson minden játékosának megfelelő játékidőt, hiszen Modric és a szintén hosszabbított mellett a friss és méregdrága szerzemény , is rendelkezésre áll, akárcsak a fiatal francia duó, Tchouaméni és Camavinga.

A Barcelona is már valószínűsített jó hírt jelentett be hétfőn. A katalánok ingyen szerezték meg a Manchester Citytől játékjogát. A német középpályás Bajnokok Ligája-győztesként érkezik Barcelonába, ahol két plusz egy éves szerződést írt alá.

Gündogan az első érkező, akit idén nyáron bejelentett a Barcelona, amelynek Sergio Busquets távozása után mindenképpen szüksége volt középpályásra. A spanyol bajnok immár hivatalosan is elmondhatja, hogy minőségi cserét hajtott végre a poszton.

Borítókép: Modricot még legalább újabb egy évig hófehérben láthatjuk (Fotó: Allstar via Getty Images/Will Palmer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.