Mosolygott a Liverpool első számú edzőjelöltje, ma először szólalt meg + videó

Kedden tovább bővült azoknak az edzőknek a névsora, akik a média értesülései szerint szóba jöhetnek a Szoboszlai Dominiket is soraiban tudó Liverpool idény végén megüresedő vezetőedzői posztjára, a távozó Jürgen Klopp helyére. Nos, a legújabb jelölt, a nagyközönség számára hirtelen első számú jelöltnek előrelépett holland Arne Slot nevének bedobása már nem csak pletyka, hiszen a Feyenoord jelenlegi szakvezetője ma ezt gyakorlatilag maga is megerősítette.

2024. 04. 25. 17:10
Arne Slot: Feyenoord után Liverpool?
Arne Slot: Feyenoord után Liverpool? Fotó: EPA/Bart Stoutjesdijk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A holland bajnokságban második helyen álló, veretes múlttal rendelkező Feynoord ma este 21 órakor a Go Ahead Eagles ellen lép pályára idegenben, a Sky Sports egyik riporte, Gary Cotterill pedig Arne Slot vezetőedző orra alá dugta a mikrofonját. A Liverpool csapatával hírbe hozott Arne Slot nagyon mosolygott, de hosszasan nem akart csevegni, és egy biztonsági őr is védte.

KNVB Cup final - Feyenoord Rotterdam vs NEC Nijmegen
Arne Slott a Feyenoor játékosaival (Fotó: EPA/Olaf Kraak)

Arne Slot nem cáfolta a kapcsolatfelvételt

Íme a rövid párbeszéd, amit a kamerák is rögzítettek:

– Benne vagy a hírekben.
– Benne.

– Azt mondtad, hogy a Premier League-ben szeretnél dolgozni. Lenne rá lehetőséged?
– Ezt nem tagadhatom.

– Kellenél a Liverpoolnak.
– De ma Go Ahead ellen játszunk.

Van Dijk szerint Slot az egyik legjobb holland edző

A Liverpool a Premier League-ben még szerda éjjel 2-0-ra kikapott a városi rivális Everton otthonában, a találkozó után pedig a csapatkapitány megkapta a kérdést, mi a véleménye honfitársáról.

– Most nehéz válaszolni erre – kezdte a vereségtől megtört védő. – Szerintem Arne Slot jelenleg az egyik legjobb holland edző. Úgy vélem, hogy a játékfilozófiája alkalmassá tenné, hogy a Liverpool edzője legyen. De ez csak az én véleményem. Majd meglátjuk, hogy mi lesz – mondta Virgik van Dijk.

Mivel a holland trénert 2026-ig szerződés köti a Feyenoordhoz, a Liverpoolnak ki kellene vásárolnia, és ez több mint tízmillió euróba kerülne a Vörösöknek. Hírek szerint a Liverpool már tett egy  kilencmilliós ajánlatot, de ezt a Feyenoord keveselte.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.