München belvárosa csatatér lett, a szerb drukkerek a rendőrökre támadtak + videó

A dán és a szerb válogatott gól nélküli döntetlent játszott egymással kedd éjjel a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Münchenben, ezzel a dánok másodikként továbbjutottak, a szerbek pedig kiestek. A meccs közel sem volt olyan eseménydús, mint az előzmények, a rendőrségnek bőven akadt dolga a randalírozó szurkolókkal.

2024. 06. 26. 5:50
UEFA EURO 2024 - Group C Denmark vs Serbia
A szerb szurkolók a mérkőzésen Fotó: EPA/Mohamed Messzara
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Münchenben a szerb szurkolókkal volt gond, a belvárosban üvegekkel és székekkel dobálták meg a rendőröket, akik könnygázt is bevetettek, és több személyt letartóztattak. A beszámolók szerint néhány drukker megpróbálta kiszabadítani a letartóztatott társaikat.

 

 

 

 

 

Djokovics is ott volt a lelátón


Szerbia csapatának az ország sportlegendája, a teniszező Novak Djokovics is a helyszínen szurkolt. A lefújás után nem lehetett boldog.

C csoport, 3. forduló: Anglia–Szlovénia 0-0, Dánia–Szerbia 0-0. A csoport végeredménye: 1. Anglia 5 pont – továbbjutott, 2. Dánia 3 (2-2)  – továbbjutott, 3. Szlovénia 3 (2-2) – továbbjutott, 4. Szerbia 2 – kiesett. Az azonos eredménnyel zárt két csapat között az döntött, hogy az Európa-bajnoki selejtezős rangsorban Dánia előrébb végzett, mint Szlovénia.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.