Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Egyedi ízlés: Szoboszlai asztaltársa kilóg a magyar válogatottból + videó

A magyar labdarúgó-válogatott még egy napig élvezi a telki edzőtábor kényelmét. Betekintést nyertünk a kulisszák mögé, milyen ételek közül választhatnak a magyar játékosok. Lang Ádámról két érdekesség is kiderült: egyrészt többnyire egy asztalnál étkezik Szoboszlai Dominikkel, továbbá vegán étrendet követ, miként Sárközi György szakács elárulta.

2024. 06. 09. 11:23
Telki edzőközpont, magyar labdarúgó-válogatott
A telki edzőközpontban nem csak a pályán élvezhetnek kifogástalan körülményeket a magyar játékosok Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sárközi György, a telki edzőtábor szakácsa több érdekességet is elmesélt a magyar válogatottról, elmondta például, hosszú ideje vegán étrendet követ. A séf azt nem árulta el, hogy Lang Ádám egyedüliként kerüli-e a húsos ételeket a keretből, azt viszont igen, hogy is szívesen kóstolja meg ezeket a fogásokat. Sárközi György azt sem titkolta el, hogy Szoboszlai többnyire Lang Ádámmal közösen, egy asztalnál étkezik.

 

A szakács arról is beszélt, hogy a magyar hagyományoknak megfelelően a húsleves sohasem hiányozhat a kínálatból, a játékosok továbbá szívesen fogasztanak halat és csirkéből készült ételeket. 

A magyar válogatott szombaton felkészülési mérkőzésen 3-0-ra legyőzte Izrael. A teljes küldöttség hétfőn indul el németországi bázisára, Allgäuba , csapata az első mérkőzését az Európa-bajnokságon június 15-én 15.00-tól Svájc ellen játssza Kölnben.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.