A Paks Romániában nem tartotta meg a kötelező sajtótájékoztatót

A magyar bajnoki ezüstérmes és MK-győztes Paks ma este 20 órakor úgy lép pályára a román másodosztályú Corvinul vendégeként Nagyszebenben az Európa-liga-selejtező első fordulójának visszavágóján, hogy egy hete hazai pályán 4-0-ra kikapott. A paksiak szenvedései az utazás során is folytatódtak.

2024. 07. 18. 8:15
Paks
Tortúra lett a paksiak utazása Forrás: Faceoook/Paksi FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bognár György csapata – nem a saját hibájából – tegnap este hatalmas késéssel érkezett meg Nagyszebenbe, a kötelező sajtótájékoztatót sem tudta megtartani.

„Az ötszázötven kilométeres utazás sajnos nem a tervek szerint sikerült. Csapatunk szerda kora reggel indult útnak stadionunktól, majd egy ebéd után a határ volt a következő állomás, a gyors átkelés után nem sokkal azonban egy terelés miatt el kellett hagyni az autópályát, a mellékúton pedig hatalmas dugó alakult ki. A csapatbusz így többórás késéssel, már este érkezett meg a nagyszebeni szálláshelyére, így a mérkőzés előtti napon az edzés és a sajtótájékoztató is elmaradt. A szakmai stáb csütörtökön délelőtt átmozgatóedzést tart” – tudatta a Paks honlapja.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.