A strandröplabdázónők majdnem összeverekedtek a döntőben + videó

A párizsi olimpián a női strandröplabdázók döntőjében a brazil Ana Patrícia, Duda Lisboa duó 2-1-re nyert a kanadai Melissa Humana-Paredes, Brandie Wilkerson páros ellen, és a meccs feszült pillanatokat hozott. Szerencse, hogy ebben a sportágban a háló elválasztja egymástól a játékosokat, de most még az egyik vonalbírónak is közéjük kellett állniuk.

2024. 08. 10. 15:01
Brandie Wilkerson és Ana Patricia között történt némi félreértés...
Brandie Wilkerson és Ana Patricia között történt némi félreértés... Fotó: EPA/YOAN VALAT
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntőben a brazil Ana Patrícia, Duda Lisboa duó 2-1-re (26-24, 12-21, 15-10) nyert a kanadai Melissa Humana-Paredes, Brandie Wilkerson páros ellen, és a balhé a harmadik szettben tört ki, amikor a brazilok 12-7-re vezettek, három pontra voltak az olimpiai aranytól. Ekkor Ana Patrícia és Brandie Wilkerson kezdett egymással veszekedni, és csak annyit lehetett látni, hogy a brazil játékost valami nagyon kihozta a sodrából; úgy kiabáltak, hogy az arcaik centikre voltak egymástól. Szerencsére a háló két oldalán, ám az egyik vonalbíró jobbnak látta, ha ő is a felek közé áll.

Brandie Wilkerson és Ana Patricia között történt némi félreértés...
Brandie Wilkerson és Ana Patricia (Fotó: EPA/YOAN VALAT)

 

John Lennon dala oldotta a feszültséget

A hangulatot biztosító DJ pedig jó érzéssel John Lennon „Imagine” című dalát kezdte el játszani, ami egységre és békére szólít fel. S ez oldotta is a feszültséget, a közönség is énekelni kezdett, a játékosok pedig elnevették magukat.

Wilkerson utólag azt mondta az újságíróknak, hogy félreértés történ, mert ő a családjának intett ki a lelátóra, de Patrícia valamit félreérthetett, azt hitte, hogy beszólt neki... 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.