A Fradival BL-szereplő Szergej Kuznyecov fia lett Bölöni segítője

Eldőlt, hogy az ukrán-magyar állampolgársággal is rendelkező ifjabb Szergej Kuznyecov lesz Bölöni László segítője a görög Panathinaikosznál.

NSO
Forrás: nemzetisport.hu2020. 10. 23. 21:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétfőn munkába álló magyar tréner nem sokat gondolkodott azon, hogy kiket válasszon maga mellé. Így aztán ma már be is mutatták a klub irányítói a csapatnak a 38 éves Szergej Kuznyecovot, akinek az édesapja annak idején a Ferencváros Bajnokok Ligájában szereplő csapatának is tagja volt. Az ifjú Kuznyecov a Ferencvárosban kezdett el futballozni, sőt, a felnőttcsapatban is bemutatkozhatott, kilenc mérkőzésen négy gólig jutott. Aztán messze sodorta az élet, Ukrajnában és Oroszországban is játszott, ám viszonylag korán edzőségre adta a fejét. Két évvel ezelőtt előbb az Arszenal Tula segédedzője volt, majd követte mesterét a Szpartak Moszkvához, ahol előbb szintén pályaedző volt, majd Oleg Kononov vezetőedző menesztése után néhány meccsen megbízott edzőként is irányította a csapatot. Most pedig a nagy múltú görög Panathinaikosznál vállalt munkát.

Legendás edző mellett dolgozhat ifjabb Szergej Kuznyecov
Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

– Az év elején ismertem meg Bölöni Lászlót, egy hétig részt vehettem az Antwerp téli felkészülésén januárban. Nagyon sokat tanultam a magyar szakembertől, s amikor elváltunk, közöltem vele, ha lehetőség nyílna rá, szívesen lennék a segítője. Most eljött a pillanat, nagy örömömre szolgál, hogy Bölöni László másodedzője lehetek – mondta a tréner a Nemzeti Sport érdeklődésére.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.