A tavaly ősszel megsérült Willi Orbán már a csapatával edz

Nem kapkodják el a Red Bull Leipzig a súlyos sérüléséből felépülő Willi Orbán visszatérését.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 05. 09. 10:22
Gulácsi Péter; Orbán, Willi; Gnabry, Serge
Willi Orbán szerényen fogadta a dicséretet Fotó: Filip Singer Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavaly ősszel megsérült már a csapatával edz, de az RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann biztonsági okokból nem akar kockáztatni, a 27 éves védő jelen állás szerint nem lesz a kezdőcsapat tagja jövő szombaton a Freiburg elleni bajnoki mérkőzésen.

– Willi kicsivel később kapcsolódott be a munkába, és a sérülése elég súlyos volt. Továbbra sem szabad siettetni, meglátjuk, hogyan reagál a lába a terhelésre. Egyelőre rendben van minden, azonban az összes gyakorlatba még nem vonjuk be, ezért mondom azt, hogy türelem. A Freiburg elleni mérkőzés jelen állás szerint még korainak tűnik számára – mondta Julian Nagelsmann, a lipcseiek vezetőedzője.

A koronavírusjárvány miatt szünetelő európai labdarúgó-bajnokságok közül elsőként a német Bundesliga küzdelmei folytatódnak. Jövő szombaton, május 16-án Orbán és a magyar válogatott kapusa, csapata, az RB Leipzig a Sallai Rolandot a soraiban tudó Freiburgot fogadja. A 15.30-kor kezdődő találkozót élőben közvetíti a Sport 1 televízió.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.