Szoboszlait a nyártól új csatornán nézhetjük a Bundesligában

A Network4 lesz a Bundesliga új magyarországi otthona, miután a médiaszolgáltató és a Bundesliga International, a DFL leányvállalata négyéves megállapodást kötött. A hálózat a német élvonal minden egyes meccsét közvetít majd.

Magyar Nemzet
2021. 05. 12. 11:17
Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik felépült, már nem egyedül készül Fotó: motivio/Boris Streubel Forrás: dierotenbullen.com/motivio/Boris Streubel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerződés értelmében a Network4 kizárólagos közvetítési jogot szerzett a Bundesliga, a Bundesliga 2, valamint a Német Szuperkupa és az osztályozók sugárzására. A tervek szerint szezononként több mint háromszáz mérkőzés kerül képernyőre. Emellett a Network4 számos kísérőműsort is sugároz majd, így a magyar futballrajongók mindig naprakészek lesznek a német labdarúgó-bajnokság legfrissebb történéseiből.

A Network4 a 2021–’22-es szezontól a német bajnokság valamennyi mérkőzését közvetíti az Arena4 sporttelevízión, általános szórakoztató csatornáján, a TV4-en, valamint interneten elérhető streaming-platformján, az Arena4+-on, ahol a nézők itthon eddig még nem látott tartalmi megoldásokkal találkozhatnak.

 

védéseit ezentúl a Network4 hozza el a magyar otthonokba
Fotó: MTI/EPA/Sascha Steinbach

 

A Bundesliga tradicionálisan a magyar tehetségek otthona, elég, ha csak a múltban Détári Lajosra vagy Király Gáborra gondolunk, a jelenben pedig a RB Leipzig meghatározó játékosaira, Gulácsi Péterre, Willi Orbánra és Szoboszlai Dominikra, vagy akár Dárdai Pálra, aki játékosból lett sikeres edzővé a Hertha BSC-nél. Ez a megállapodás is jelzi, milyen népszerű a Bundesliga, és már nagyon várjuk a Network4-gyel való együttműködést, hogy a szurkolóknak vonzó, lokalizált tartalmakat kínálhassunk – kommentálta a bejelentést Robert Klein, a Bundesliga International vezérigazgatója.

Borsány-Gyenes András, a Network4 igazgatótanácsának az elnöke mindezt ezzel egészítette ki:

– Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden eddiginél részletesebb és színvonalasabb közvetítésekben számoljunk be a német liga eseményeiről. A magyarországi Bundesliga-közvetítések történetében először fordul elő, hogy egy szezonból minden egyes mérkőzés képernyőre kerül majd. Online platformunk, az Arena4+ az eddig megszokottakon túl új tartalmi és technológiai megoldásokat kínál, hogy a szurkolók a Bundesliga minden rezdülését nyomon követhessék.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.