Dele Allit kirabolták, megverték és késsel fenyegették

Hatfős társaságban, barátaival, barátnőjével és testvérével biliárdozott otthon szerda hajnalban a Tottenham labdarúgója.

2020. 05. 14. 9:36
null
Ez volt a második: Alli (fehérben) két védő közül fejelte a Tottenham győzelmét bebiztosító gólt Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatfős társaságban, barátaival, barátnőjével és testvérével biliárdozott otthon szerda hajnalban Dele Alli, a Tottenham Hotspur 24 éves válogatott labdarúgója, amikor két, késsel felfegyverzett betörő behatolt az otthonába. A rablók ékszereket és órákat vittel el az észak-londoni házból. Allit arcul ütötték, és a középpályás kisebb sérüléseket szenvedett, ám ennél nagyobb volt a lelki megrázkódtatás, ami érte. „Köszönöm az összes támogató üzenetet. Szörnyű volt, ami történt, de most már mindannyian rendben vagyunk” – írta ki a közösségi oldalára szerda éjjel Alli.

Az incidensben Alli egyik barátja is megsérült, de ő sem igényelt kórházi ellátást. A rendőrség megindította a nyomozást.

A Tottenham játékosainak nagy pechjük van mostanában: márciusban Jan Vertonghen lakásába hatolt be négy, késekkel felfegyverkezett rabló, miközben a belga védő Bajnokok Ligája-mérkőzésen lépett pályára Lipcsében. A lakásban tartózkodó feleségét és gyerekeit nem bántották, de több értéktárgyat magukkal vittek. Közben pedig az RB Leipzig 3-0-ra megverte a Spurst...

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.