Egyre bizonytalanabb a US Open augusztusi rajtja

Dominic Thiem sejt valamit. A férfiteniszezők világranglistája harmadik helyén álló osztrák teniszező szerint a napokban jelentenek be újabb döntést a New York-i US Opennel kapcsolatban.

Magyar Nemzet
2020. 07. 13. 17:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A többször módosított tervek szerint a New York-i Grand Slam-tornát augusztus 31-től rendezik. A rajt előtti héten az eredetileg Cincinnatibe kiírt férfi- és női versenynek ad otthont a Billie Jean King nemzeti teniszközpont Flushing Meadowsban.

– Az egész nagyon ingatag lábakon áll – fogalmazta meg a kételyeit az újrakezdéssel kapcsolatban az ATP-ranglista harmadik helyezettje, Dominic Thiem Berlinben, egy háromnapos meghívásos verseny kezdetén. Az osztrák teniszező kijelentette, hogy augusztus 14-től nem akar pályára lépni a washingtoni tornán, amely a koronavírus-járvány miatti leállás után az első viadal lesz a férfiak számára.

– Úgy gondolom, a döntés nem a mi kezünkben van – válaszolta a 26 éves teniszező arra a kérdésre, hogy részt vesz-e az amerikai tornákon. Thiem ismételten „óriási hibának” minősítette a világelső, Novak Djokovics által szervezett, júniusi Adria Touron való részvételét, amelyből tanulnia kell. Egyúttal megjegyezte, hogy törvényt nem sértettek a szerbiai és horvátországi helyszíneken, ahol nem volt kötelező betartani a szigorú higiéniai előírásokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.