Elmarad a Barcelona elleni egyik Bajnokok Ligája-mérkőzés

Elmarad a szerdára tervezett Telekom Veszprém–Barcelona rangadó a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, mert a katalán csapatnak karanténba kellett vonulnia.

Forrás: MTI2020. 10. 18. 15:34
Barcelona, Veszprém
Veszprém, 2019. február 9. Raúl Entrerríos, a spanyol csapat játékosa (k), valamint a veszprémi Borut Mackovsek (b) és Nagy László (j) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében az A csoportban játszott Telekom Veszprém - Barcelona mérkõzésen a Veszprém Arénában 2019. február 9-én. A magyar csapat 29-26-ra gyõzött. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FC Barcelona honlapjának vasárnapi közleménye szerint a pénteki koronavírustesztek három játékosnál pozitív eredményt hoztak, ezért az egész keretnek, valamint a szakmai stáb tagjainak elszigeteltségben kell tölteniük a következő tíz napot.

A megfertőződött kézilabdázók közérzete jó, ám a csapat a karanténkötelezettség miatt biztosan nem utazhat el Veszprémbe, a két százszázalékos együttes szerdai mérkőzésére.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.