Francia leckével kezdenek a mieink a kézilabda BL-ben

A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is francia csapat ellen rajtol a férfikézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: előbbi a Nantes otthonában, utóbbi a PSG ellen hazai környezetben kezd.

2020. 07. 04. 18:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az A csoport első fordulójára szeptember 12-én kerül sor, ekkor rendezik a Mol-Pick Szeged–Paris SG rangadót. A két csapat fantasztikuan izgalmas meccset vívott február 16-án az idei BL-szezonban, a tíz gólt szező spanyol átlövő Joan Canellas vezérletével a magyar csapat hatgólos hátrányból fordítva győzött 32-29-re.

A Szeged a lengyel Kielcéhez utazik a következő körben, majd a tavalyi győztes északmacedón Vardar Szkopjét fogadja. Ezt a portói és breszti vendégjáték követi, majd két hazai meccs, a német Flensburg és a Máthé Dominikkal valamint a világhírű francia szélsővel, Luc Abalóval felálló norvég Elverum érkezik Szegedre.

A B-csoport magyar résztvevője, a Telekom Veszprém a Nantes ellen kezd, utána fogadja a PPD Zagrebet, utazik az ukrán Motor Zaporizzsjához és hazai pályán játszik a szlovén Celjével. Utána jön két kőkemény menet, az idei Final Fourban is érdekelt Barcelona és a német THW Kiel következik a sorban. A csoportkör március 3-án és 4-én zárul.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.