Kiderült a női kézilabdatorna selejtezőinek időpontja

Győr mellett a spanyolországi Llíriában és a montenegrói Podgoricában lesz női torna.

Forrás: MTI2020. 04. 25. 15:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jövő március 19. és 21. között kerül sor a tokiói olimpia női kézilabdatornájának selejtezőire – döntött szombaton a nemzetközi szövetség (IHF). Az egyik csoportot Győrben rendezik.

A magyarok Kazahsztán, Szerbia, valamint a címvédő Oroszország válogatottját fogadják, és az első két helyezett jut ki a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztott tokiói játékokra. A kvalifikációs tornát eredetileg március 20. és 22. között tartották volna meg, de az IHF március 13-án a halasztás mellett döntött. Győr mellett a spanyolországi Llíriában és a montenegrói Podgoricában lesz női torna.

A férfiak hasonló selejtezőjét Franciaországban, Németországban és Norvégiában rendezik, az új időpont 2021. március 12-14.

Az idei U20-as romániai női junior-világbajnokságot júliusról december 2-13-ra halasztották.

Az idei U18-as horvátországi női vb-t augusztus második fele helyett szeptember 29. és október 11. között tartják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.