Kleinheisler László és Nagy Ádám is gólpasszt adott

Európában több országban is fordulót rendeztek a hét közepén, és ez érintette a magyar légiósokat is. Kleinheisler László a horvát, nagy Ádám az angol másodosztályú bajnokságban lépett pályára, mindketten gólpasszt adtak, mégsem zárhatták boldogan a meccseiket.

Magyar Nemzet
2021. 04. 22. 10:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kleinheisler László egyik szeme nevethetett, a másik viszont sírhatott. A horvát bajnokságban csúcsrangadót rendeztek szerdán este, a második helyen álló és trónkövetelő NK Osijek a tabellán első Dinamo Zagrebet fogadta azzal a feltett szándékkal, hogy megelőzi a fővárosi riválisát. Ennek megfelelően az eszéki csapat nagy lendülettel kezdett, egymás után dolgozta és hagyta ki a helyzeteket, egyet Kleinheisler László, ám ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a Dinamo szerzett vezetést. Ráadásul furcsa módon: Mile Škorić felszabadítás címén olyan gólt rúgatott Lovro Majerrel, hogy azon utóbbi csodálkozott a legjobban…

 

A Dinamo Zagreb furcsa vezető gólja

 

 

Kleinheisler László nagyon aktívan futballozott, és a 64. percben az ő gólpasszából egyenlített az Osijek, Ante Erceg talált a kapuba. Ezt követően az eredmény már nem változott, a magyar középpályást a 80. percben lecserélték, Gyurcsó Ádám pedig végig a kispadon maradt. Az 1-1 a Dinamónak volt kedvező eredmény, mert így két ponttal továbbra is megelőzi a riválisát, ráadásul egy meccsel kevesebbet is játszott.

 

Kleinheisler László gólpassza

 

kezdőként kapott szerepet a Bristol Cityben az angol másodosztály 43. fordulójában, a csapata Wycombe vendége volt. A Bristol szerzett vezetést, Nagy Ádám passzából bombázott Tyreeq Bakinson a hálóba. A győzelem így sem lett meg, a házigazdák fordítottak a második félidőben, tovább nyújtva a Bristol immár hét mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát.

Nagy Ádám gólpassza

 

Ennél sikeresebb mérkőzésen van túl Szerbiában Holender Filip. A Partizan Beograd a 85. percig pályán lévő magyar légióssal a soraiban 1-0-ra győzte le a Vojvodinát a Szerb Kupa elődöntőjében, így egymás után hetedszer is bejutott a sorozat fináléjába, ahol a Crvena zvezda lesz az ellenfele. A svájci bajnokságban a 30. fordulót rendezték meg, a Lugano hazai pályán 2-0-ra nyert a St. Gallen ellen, Kecskés Ákos végigjátszotta a meccset.

A Bundesligában kedden győztes gólt szerzett a Mainzban, erről ide kattintva olvashat részletesen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.