Műszaki hiba miatt zárt kapuk mögött játssza hazai mérkőzéseit az FTC jégkorongcsapata

Forrás: MTI2019. 11. 02. 17:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jégkorong Erste Ligában címvédő Ferencváros műszaki probléma miatt zárt kapuk mögött játssza soron következő hazai mérkőzéseit.

A magyar bajnoki címet tavasszal 22 év után elnyerő zöld-fehér klub honlapjának szombati beszámolója szerint a legutóbbi hazai találkozót követően derült ki, hogy a lelátó jelenlegi állapotában a szurkolók befogadása statikai okokból nem biztonságos.

„A szakosztály vezetése előtt nem maradt más lehetőség, mint azt a nehéz, de felelősségteljes és elkerülhetetlen döntést meghozni, hogy szurkolóink biztonsága érdekében a csapat bizonytalan ideig hazai mérkőzéseit, így már a Vasas elleni vasárnapi mérkőzést is zárt kapuk mögött játssza” – áll a weboldalon. A közlemény hozzátette: dolgoznak a helyzet mielőbbi megoldásán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.