Orbán Viktor Puskás legendás meccséről emlékezik a Facebookon

A miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy nosztalgikus videót az 1960-as mérkőzésről.

Forrás: Facebook2020. 05. 18. 19:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor hivatalos Facebookon osztotta meg a Real Madrid hivatalos oldalán által közzétett videót az azóta legendássá vált, Puskás Ferenc neével fémjelzett mérkőzésről.

– Amit akkor nem láthatott Magyarország, mert nem engedték. Legyünk büszkék! Hajrá, Puskás! Ma 19.15, M4 Sport – írta a miniszterelnök bejegyzésében, mellyel arra is felhívta a figyelmet, hogy a meccset az M4 Sport csatornán nézhetik újra a nosztalgiázni vágyók.

Hatvan éve remekelt Puskás Ferenc a rekordok BEK-döntőjében

Különleges, futballtörténeti mérkőzést ad le hétfőn 19.15 órakor M4 Sport: kereken hatvan éve, 1960. május 18-án játszották a skóciai Glasgow-ban a Real Madrid–Eintracht Frankfurt BEK-döntőt, amelyen több rekord is született. Tíz gól esett, amit azóta sem sikerült túlszárnyalni a sorozat fináléjában, mint ahogyan arra sem akadt példa, hogy egy játékos négy gólt szerezzen. Ezen a találkozón Puskás Ferenc megtette.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.