Úgy összeverték, hogy beszélni sem tud a Fradi korábbi focistája

Sín tartja az állkápcsát, nem tud megszólalni a múlt héten szerdán egy budapesti szórakozóhelyen megvert Busai Attila, a Ferencváros korábbi labdarúgója.

Magyar Nemzet
2020. 08. 10. 9:20
Busai Attila; Ugrai Roland
Busai (balra) volt az áldozat Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI/Ilyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem tudok beszélni, sín van a számban, ma döntenek arról az orvook, hogy meddig tartanak bent – írta a Borsnak a múlt héten egy budapesti szórakozóhelyen megvert Busai Attila, aki 2012 és 2017 között volt a Ferencváros szerződtetett labdarúgója, 2016-ban tagja volt a zöld-fehérek bajnokcsapatának.

Busai 2016-ban bajnoki címet ünnepelt a Fradival
MTI Fotó: Illyés Tibor

A Bors szerint a 31 éves támadó középpályás a bárban felejtett sapkájáért ment vissza az egyik barátjával, amikor összekülönbözött egy társasággal. Busai állítólag ráhajtott a társaság egyik tagjának a barátnőjére. Többször is szóltak neki, hogy ezt nem kellene, de a legutóbb az indiai második ligában szerepelt focista nem tágított. Állítólag ez volt a verekedés kiváltó oka.

Más szemtanúk állítása szerint már délután is igen vidám hangulatban látták a labdarúgót a belvárosban az egyik barátjával. Mint korábban megírtuk, a rendőrség súlyos testi sértés bűntette miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást.

Nem a szerdai volt Busai első balhéja a pályafutása során: 2016-ban ittasan ült a volán mögé korábbi csapattársával, Varga Rolanddal, amikor egy átmulatott éjszaka után betonfalnak vágódott a gépkocsijuk. Hatalmas szerencsére mindketten sértetlenül megúszták a balesetet.

.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.