Pépé méltó volt a névrokonhoz, villant a piros

Nem hozott gólt a Leeds United és az Arsenal mérkőzése az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában. Az ágyúsok majdnem a teljes második félidőben emberhátrányban játszottak Nicolas Pépé kiállítása miatt.

Magyar Nemzet
2020. 11. 22. 19:58
AFP_8VN99R.JPG S SOC GBR WE
Arsenal's French-born Ivorian midfielder Nicolas Pepe (L) is shown a red card by atch Referee Anthony Taylor (R) during the English Premier League football match between Leeds United and Arsenal at Elland Road in Leeds, northern England on November 22, 2020. (Photo by Paul ELLIS / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / (Photo by PAUL ELLIS/POOL/AFP via Getty Images) ORG XMIT: 0 ORIG FILE ID: AFP_8VN99R.jpg Fotó: Paul Ellis Forrás: POOL/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League-be másfél évtized után visszatért Leeds United és az Arsenal is a középmezőnyből várta a két csapat egymás elleni bajnoki mérkőzését.

Az ágyúsok sehogyan sem találják a formájukat, és a Leeds fölényben játszott az első félidőben, de a 13-5-ös kapura lövési arányt nem tudta gólelőnyre váltani.

A második játékrész elején Nicolas Pépé adott újabb segítséget a hazaiaknak. A méregdrágán vásárolt elefántcsontparti támadó lefejelte Alioskit, ezt pedig a VAR-korszakban nem lehet piros lap nélkül megúszni. Mintha csak a portugál védőt, Pepét láttuk volna – persze egy rosszabb napján.

A Leeds továbbra is nyomott, de emberelőnyben sem tudott a kapuba találni, így az Arsenal mögött maradt a tabellán. Mindkét csapat nevét a táblázat második felében találjuk.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.