Szombaton jelenthetik be Storck érkezését Dunaszerdahelyen

Pénteken hivatalossá vált, hogy távozik a szlovák élvonalban szereplő DAC labdarúgócsapatának vezetőedzője, a portugál Hélder Cristovao. A dunaszerdahelyi klubnál ma a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck érkezését jelenthetik be.

Magyar Nemzet
2020. 05. 15. 19:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dunaszerdahelyi klub pénteken hivatalos honlapján számolt be arról, hogy nem érvényesíti a januárban érkezett Hélder Cristovao szerződésében lévő opcióját, így május 31-én lejár a felek között kötött megállapodás. A portugál szakember helyére sajtóhírek szerint a magyar válogatottat a 2016-os Európa-bajnokságra kijuttató, majd a tornán a nyolcaddöntőig vezető Bernd Storck érkezik. Az 57 éves német tréner kinevezését szombaton jelentheti be a DAC vezetősége. A dunaszerdahelyi együttesben négy magyar játékos is szerepel: Kalmár Zsolt, Németh Krisztián, Vida Máté és

Bernd Storck szerződése lejártával április végén távozott előző csapatától, a belga Cercle Bruges-től, amely érkezése előtt meglehetősen reménytelen helyzetben volt a kiesés elleni harcban. A német szakvezető 2019 októberében lett az akkor sereghajtó brüsszeli együttes vezetőedzője, irányításával azonban a gárda feljött a bennmaradást érő 14. helyre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.