Az éhezők viadala leüthetetlen az élről

A filmre összességében 227,1 millió dollárért váltottak jegyet.

MTI
2015. 12. 07. 9:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az észak-amerikai mozikban a hálaadás utáni hétvége mindig az egyik legkisebb forgalmú hétvége, és 2015-ben sem volt ez másként – írta a Variety.com. Az egyetlen nagyszabású új bemutató a Legendary és a Universal stúdiók komikus horrorfilmje, a Krampusz volt, amely 16 millió dollár jegyárbevételt hozott, és ezzel a toplista második helyét szerezte meg.

A harmadik helyre csúszott így a múlt héten bemutatott 7. Rocky-film, amelyre 15,5 millió dollár értékben váltottak jegyet. Ezzel már belföldön 65,1 millió dollárt forgalmazott. A Pixar stúdió Dínó tesó című kalandfilmje a negyedik helyen van, szintén 15,5 millió dollárral. Az animációs filmre 75,9 millió dollárért váltottak jegyet múlt heti bemutatása óta.

Az új James Bond film, a Spectre is ott van még az élbolyban, a jegyeladási lista ötödik helyén. E hétvégi 5,4 millió dolláros bevételével 184,5 millió dolláros bevételt hozott a forgalmazóknak az észak-amerikai mozikban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.