Meghalt Vásári József színész

Debrecen kedvelt alakját nemrég még láthattuk a köztévén futó, Tóth János című sorozatban.

Lakner Dávid
2017. 08. 03. 13:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Augusztus 3-án váratlanul meghalt Vásári József – számolt be róla a debreceni Cívishír. A derecskei szabadúszó művésztől Facebook-oldalán búcsúzott a Tankcsapda együttes is.

Vásári kedvelt karakterszínész volt, feltűnt több filmben, ahogy megtalálták a színpadi szerepek is. Előszeretettel játszott Hajdu Szabolcs alkotásaiban, a 2000-es Macerás ügyekben éppúgy, mint a 2007-es Off Hollywoodban. Láthattuk Ujj Mészáros Károly 2003-as kisjátékfilmjében, A gumiemberben, két éve pedig Madarász Isti rendezte őt A fekete múmia átkában. Színpadon olyan darabokban szerepelt, mint a Szobalánynak Londonban vagy a Leánynéző / Leánykérés.

A rockrajongók számára is ismerős lehet Vásári: a Tankcsapda legendás klipjében, a Mennyország touristban hentest játszhatott. A debreceni zenekar a Facebook-oldalán búcsúzott tőle: „Nyugodj békében Vásári Józsi... Köszönjük, hogy együtt dolgozhattunk, ismerhettünk.”

Vásári nemrég szerepelt a köztévén futó, Tóth János című vígjátéksorozatban is. Itt egy masszőrt alakított, aki Mucsi Zoltán karakterével keveredett különös kalandokba. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.