Mindenki utálja Az Emoji-filmet :(

Animációs alkotás rég váltott ki ennyire heves indulatokat.

Lakner Dávid
2017. 08. 01. 14:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rég váltott már ki animációs alkotás olyan heves indulatokat, mint a július végén bemutatott Az Emoji-film. A Sony produkcióján persze már a bejelentésekor is sokan hitetlenkedtek, de néhányan talán bíztak benne, hogy az Agymanókhoz hasonló kellemes meglepetés lehet a végeredmény.

Annyira nem így lett, hogy a Tony Leondis rendezte film egy ideig nulla százalékon állt a filmkritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalon. Itt a világ vége – írta az életre kelt emodzsikat látva a New York Post kritikusa, a The Guardian pedig egyenesen gonosznak nevezte a produkciót. Nem szabadna a gyerekeknek engedni, hogy megnézzék Az Emoji-filmet – szögezte le kritikája elején Charles Bramesco. Szerinte a kicsik olyan fogékony korban vannak, hogy egyszerűen nem állnak készen befogadni ezt az „önmagát filmnek álcázó szponzorált kontentet.”

A New York Post is a lelketlen keresztmarketinget emelte ki, megdöbbenve a film ostobaságán.

Az okostelefonok világa hamarosan Magyarországon is megelevenedik: augusztus 10-én mutatják be nálunk a szmájlimozit. Az eredeti produkcióban T. J. Miller, Anna Faris és Ilana Glazer is szinkronszerepet vállalt. A döbbenetes alkotás külön híreket tudott generálni azzal is, hogy szerepel benne a mosolygó székletfigura, amelyet Patrick Stewart szólaltat meg, magyar hangja pedig Alföldi Róbert lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.