Holttestet találtak a sorozatgyilkosos széria forgatásán

A BBC sorozatának felvétele közben az élet írta a forgatókönyvet.

Lakner Dávid
2017. 09. 17. 20:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holttestre bukkant a rendőrség a BBC sorozatgyilkosos szériája, a Rellik forgatása közben –számolt be az NME. A stáb egyébként épp azért volt a helyszínen, hogy egy hasonlóan vérfagyasztó jelenetet rögzítsen. – A filmesek megérkeztek felvenni a saját holttestüket, de a rendőrség azt mondta, ez nem lehetséges, mert közben találtak egy valódi halottat – mondta a Mirrornak a szériában pszichiátert alakító Paterson Joseph.

A szereplő szerint más furcsaságok is megestek a forgatások alatt: Richard Dormernek például épp olyan varasodások tűntek fel az arcán, mint karakterének, aki egy savas támadásban sérült meg. – Ezt nagyon különösnek találtuk – fejtegette Joseph.

A Rellik visszafelé meséli egy sorozatgyilkos történetét: az első epizódban láthatjuk, amint elkapják őt. A Trónok harca sorozat sztárja, Richard Dormer által játszott Gabriel Markhamot követhetjük aztán, akit a nyomozás során savval öntenek le. 

A hatrészes széria szeptember 11-én debütált a BBC One csatornán, és megnézhető iPlayeren is. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.