Stallone kézbe veszi az irányítást

Ő rendezi a Creed 2.-t.

Balogh Roland
2017. 10. 11. 17:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sylvester Stallone fogja rendezni a Rocky filmeposz újabb felvonását, a Creed 2.-t, amelyben a főszereplő ismét Michael B. Jordan lesz – írta az amerikai Variety magazin. Tippükkel annyira nem is lőhettek mellé, hiszen a hírt maga Stallone jelentette be saját
Instagram-profilján, ahol megosztott egy Jordannel közös fotót, és mindezeket az információkat elhelyezte a kép alá, illetve azt is, hogy egyúttal ő lesz a film producere is. A Creed már nem Rocky Balboáról, hanem jeles vetélytársa, Apollo Creed fiáról, a Jordan alakította Adonisról szól. Az első részt 2015-ben adták a mozik, azt még Ryan Coogler rendezte, a forgatókönyvet pedig Aaron Covingtonnal közösen jegyezték. A 35 milliós gyártási költség mellett világszerte 173 milliós bevételt ért el. Az öreg Rocky alakításáért Stallonét jelölték is a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában az Oscaron. Jó ideig kérdésesnek bizonyult a folytatás, ugyanis először arról volt szó, hogy már 2017 novemberében moziba kerülhet a Creed 2. Közben az sem volt biztos, hogy Jordan elvállalja a második felvonást, ám úgy tűnik, Stallone meggyőzhette. A veterán színész-rendező szerint a forgatást jövőre kezdik el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.