A Soros-hirdetéseket parodizálja a Comedy Central

A milliárdos helyett ezúttal Chris Griffin veszélyes tervéről esik szó.

Lakner Dávid
2018. 01. 26. 18:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chris Griffin „veszélyes tervével” reklámozza a Family Guy tizenötödik évadát a Comedy Central, ezzel parodizálva a kormány közismert Soros-szpotjait. A milliárdos „veszélyes terve” kapcsán készült már humoros átirat Tom és Jerry-jelenetekből összevágva, ezúttal azonban nem egy tréfás kedvű internetező, hanem a vígjátékcsatorna állt bele a témába. Emellett az állandó szinkronhangok, így Kerekes József és Vándor Éva szereplésével is készítettek ezúttal egy élőszereplős intrót. 

A Comedy Centraltól egyébként nem idegen, hogy gúnyt űzzön a hazai politikából. Három évvel ezelőtt egy a South Parkra hajazó miniepizódot is készítettek, amiben Áder János telefonon hívta meg Magyarországra Putyin elnököt. A köztársasági elnök arra kérte az orosz vezetőt: ismerje el, hogy a magyarok nyerték a Játék határok nélkült.

Chris Griffin veszélyes terve persze a szpot alapján nem tűnik olyan kétségbeejtőnek. Igaz, a kormányhirdetésekben emlegetett Soros-terv is leginkább a reklámszpotokban és a politikusi nyilatkozatokban tűnt annak, miközben kiderült: épp annyi menekült hazánkban tartózkodását engedélyezték, amennyivel a „Soros-terv” kapcsán riogattak.

A Fox egyébként októbertől vetíti a Family Guy legújabb, tizenhatodik évadát, aminek utolsó részét márciusban tervezik adni. Januártól pedig az egyel korábbi, 15. évad szinkronos verzióját lehet látni a magyar Comedy Centralon. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.