Film készülhet a Downton Abbey-ből

A tévészéria 2015-ben fejeződött be, a vásznon folytatódhat a történet.

Makrai Sonja
2018. 01. 04. 12:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkezdődött a Downton Abbey tévésorozat nyomán készülő játékfilm forgatásának előkészítése – értesült a The Daily Telegraph a sorozat egyik szereplőjétől. Phyllis Logan, aki a szériában Mrs. Hughest, a házvezetőt alakítja, a napokban beszélt róla, hogy a producerek fölvették a kapcsolatot a Downton Abbey színészeivel, hogy időpontot egyeztessenek velük a film forgatásához. A brit arisztokrácia 1912 és 1926 közötti életét a személyzet nézőpontjából bemutató széria utolsó, hatodik évada 2015-ben fejeződött be. Azóta is bíznak benne a rajongók, hogy viszontláthatják a filmvásznon a történetet és a szereplőket. Úgy hírlik, a film 1926-ban veszi föl a fonalat, és a sorozat történetét folytatja. A szereplők átélik a Wall Street 1929-es összeomlását és a nácik hatalomra jutását is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.