Itt a Solo szinkronos előzetese

Nem a megszokott hangon szólal meg Han Solo.

Földi Bence
2018. 02. 09. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 24-én érkezik a magyar mozikba a legújabb Csillagok háborúja-film, az önálló történetet elmesélő Solo: Egy Star Wars-történet című antológiafilm.

A hét elején érkezett meg az alkotás első előzetese, amelynek szinkronos verziója már el is készült. Nem Csernák János megszokott hangján szólal meg Han Solo, hanem egy rég hallott szinkronszínész, Minárovits Péter adja a sokat kritizált Alden Ehrenreich magyar hangját. Más kérdés, hogy az előzetesek szinkronjai nem feltétlenül kapják meg az egész filmet, így ez még feltehetően nem a végleges szereposztás.

Ahogy a Szinkronjunkie fogalmaz: „nagyon kemény meló lesz Csernák János nyomába lépni. Hogy stílusosak legyünk, a léc minimum a sztratoszférában van. Személy szerint reménykedem, hogy azért a film elején csak narrál kicsit az öreg Ford, hogy előkészítse a terepet.”

A forgalmazó Forum Hungary által közzétett videó itt látható:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.